сряда, 15 юни 2011 г.

Днес във Фейсбук попаднах на един виц пуснат от мой приятел. Сгънах се от смях :D

Ето го вица, надявам се да ви допада този вид хумор ;)

Дейв влиза в бара и вижда Джон да си пие питието с голяма щастлива усмивка на лицето. Направо сияе :-).

Дейв го пита:
- Защо си толкова щастлив днес?
- Ще ти кажа, Дейв. Вчера докато си полирах яхтата дойде една червенокоса мадама при мен...с ей такива цици. Дейв! С ей такива цици, човеко! Тя попита: "Може ли да се повозя на яхтата ти?", аз казах "Разбира се, че можеш!". Та се качихме и отплувахме навътре в морето. И после, да ти кажа, Дейв, изключих мотора и казах:"Или чукане или ще плуваш". Дейв, тя не можеше да плува....не можеше да плува :-)

На следващия ден Дейв пак влиза в бара и Джон пак си пие питието, ама още по-усмихнат.
- Джон, а днес защо си още по-щастлив?
- Дейв, разкавам ти...Вчера полирам си аз яхтата и идва една РАЗКОШНА блондинка...те такива циците. Ей такива! И пита: "Може ли да ме повизиш на яхтата ти?, аз казвам: "Няма проблем, с удоволствие." Влязохме навътре и пак изключих двигателя и казвам"Чукане или плуване". Дейв, тя не можеше да плува! Дейв, тя не можеше да плува:-)!

На другия ден Дейв влиза в бара и гледа Джон рони крокодилски сълзи в питието си.
- Джон, защо си тъжен?
- Дейв, ще ти кажа. Вчера си полирам аз яхтата на кея, и една невероята брюнетка идва при мен. Ама с ей такива цици! Дейв, ЕЙ ТАКИВА! Направо се побърках! И ми вика: "Ще ме повозиш?", "Разбира се!" Качихме се, запалих двигателя и хайде още по-навътре в морето, отколкото предишните пъти. Пак изключвам двигателя и "Чукане или плуване!" Тогава тя разкопча панталона си.. тя имаше @уй, Дейв! Тя имаше огромен @уй!!....Дейв, АЗ НЕ МОГА ДА ПЛУВАМ!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар