четвъртък, 15 декември 2011 г.

Christmas Baila Salsa Bulgaria 2011

На 13-ти Декември (вторник) се състоя Christmas Baila Salsa Bulgaria!

Партито беше в клуб "Eclipse" - София. Освен задължителното настроение, усмивки и танци, имаше и специални гости - Seo Fernandez и Eneris Mulgado. Имаше даже няколко workshop-а с тях, но за съжаление нямах възможността да присъствам.
Аз и Алекс в
ритъма на бачатанго

Както всяко латино-събитие и тук не липсваха хореографии на родни клубове. Сред разписалите се с хореографии бяха Сео и Енерис, Тео и Алекс - Имбалансд, Паланте Денс Тийм, Мариана и Вангел и Салса ла виста, Елена Бали, Salsa Diva, Ани и Виктор и Екстраваганца, Торнадо Туинс, Алфредо и Жоржет и АлфредоСтайл Тийм.

Ние представихме групова хореография на бачатанго. Липсата на пространство ни постави пред сериозно изпитание - особено дамите. Радвам се, че се размина без нелепи инциденти и всички запазихме доброто си настроение до края на вечерта!

Специални благодарности отиват за Мариела Атанасова, на чийто снимков материал не мога да спра да се възхищавам. Усещам как нарцисизма ме завладява, а като се замисля че това ни е второто излизане на сцена.. Не ми се мисли, какво може да се случи след време :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар